Başkan Adayı Deniz Kurt’tan Menderes Türel’e Ziyaret

Ak Parti Burdur Belediye Başkan adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Menderes Türel’in makamında gerçekleşen ziyarette yerel seçimlerle ilgili konular görüşüldü.

Başkan Adayı Deniz Kurt gerçekleşen ziyarette Menderes Türel ile Burdur için hazırladıkları projelere ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Burdur’un yol turizmi ile ilgili eksiklikleri noktasında hazırlanan projelerle ilgili Türel’in görüşlerini alan Deniz Kurt görüşmenin sonunda “Burdur’umuza yapabileceklerimizin sınırlarını zorlamak adına istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz. Değerli Başkanımız Menderes Bey ile de gerekli istişareleri yaptık. Burdur’un gelişmesi için şimdiden gecemizi gündüzümüze katmaya başladık. Önce Milleti Önce Memleket düsturuyla çıktığımız bu yolda Burdur’un hak ettiği değeri alması için bir an bile durmadan çalışacağız. Burdurlu hemşerilerimiz projelerimizi açıkladığımızda bu gerçeği daha net görecekler” ifadelerini kullandı. Menderes Türel’in Burdur için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da belirten Deniz Kurt Ak Parti Belediyeciliğini Burdur’un her metrekaresinde hissedileceğini sözlerine ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
31 Mart AKP için bir kumar mı? Yozlaşan meslek etiği
Perinçek’ten Cumhurbaşkanına sert çıkış Deniz Kurt, basınla buluştu
Ekonomik Ergenekonu da çökerteceğiz Haziran’a saldırı
HDP İLE İŞBİRLİĞİ AK PARTİ’YE EN ETKİLİ SEÇİM DESTEĞİDİR BUSİAD’tan MAKÜ’de “fikri mülkiyet” konferansı
Kuş cennetine pimi çekilmiş bomba Yılmaz bir adam
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.