
Burdur Belediyesi toplumsal ve kültürel
faaliyetler kapsamında kadınlara yeni yıl
jesti yaparak Ümmü Erbil konseri düzenledi.
Burdur Belediyesi’nin Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği Ümmü Erbil Yeni Yıl Konserine yoğun katılım gerçekleşti. Salonu hınca hınç dolduran kadınlar ayakta kalanlar ve dışarıya taşanlarla birlikte 2 bin civarında bir kitle oluşturdu.
Salona Ercengiz müziği eşliğinde yoğun tezahürat ve alkış altında giren Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, kadınlara hitabetti.
“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bıraktı” diyerek başladığı konuşmasında, yoğun katılım gösteren kadınlara teşekkür etti. “Bize sokakta yolsuzluk yaptı diyen yoksa, bize sokakta eksik iş yaptı diyen yoksa bu bizim için en büyük şereftir” diyen Başkan Ercengiz, “daha iyisini yapmak için son günümüze kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Daha sonra KıvılcımHaber’e açıklamalarda bulunarak, “bugün gerçekten mutluluk verici bir kalabalık var. Bugün çok güzel, çok eğlenceli vakitler geçireceğimize inanıyorum. Salon tıklım tıklım dolu. Ben Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve onun kıymetli eşi Hülya Ercengiz’e çok çok teşekkürler ediyorum. Tabii ki de aynı zamanda Kültür Müdürümüz Ferit Beyefendiye de çok teşekkürler ediyorum. Çok güzel bir konser bizi bekliyor. Bu röportajı benimle yaptığınız için de size çok teşekkür ediyorum” diyen Ümmü Erbil sahne aldı.
Ümmü Erbil’in güzel sesi ve müziği ile coşan kadınlar konserin sonuna kadar sahneyi terketmedi.