“Küçük bir grubun, meyve veren ağacı taşlaması”

Bucak Ziraat Odası Başkanı Özdemir Sert Çıktı:

“Merak Edilmesin, Seçimleri Şeffaf Yapacağız”

Son zamanlarda kamuoyunda her dört yılda bir Aralık ayında yapılan Ziraat Odası seçimleri için “baskın seçim”, “erken seçim” gibi ithamların yaygın olarak tartışılması sebebiyle sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bucak Ziraat Odası Başkanı Muzaffer Özdemir, “meyve veren ağaç taşlanır”, “küçük bir grubun işi”, “merak edilmesin, seçimlerin adil, şeffaf de demokratik bir şekilde yapılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Türkiye’de çeşitli kurum ve kuruluşların belli aralıklarla yapılan seçimleri arifesinde yönetime aday olanların yöntemlerinden biri karalama ve söylenti yayma mutat hale geldi. Bu kapsamda Bucak Ziraat Odası seçimleri hakkında da kamuoyunda son zamanlarda “baskın sweçim”, “erken seçim” gibi söylemlerin sıkça duyulması üzerine Bucak Ziraat Odası Başkanı Muzaffer Özdemir sosyal medya hesabından sert çıktı.

ASILSIZ HABERLER

Başkan Özdemir, Bucak Ziraat Odası mahalle ve köy delege seçimleri hakkında 30 Kasım ve 7 Aralık 2018 tarihlerinde basında çıkan haberler için “asılsız haber” ifadesini kullandı ve “Bucak Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının yerini bile bilmeyenlerin şikâyet mercilerinin adresini bilmeleri sevindirici olduğu”nu vurguladı.

KÜÇÜK BİR GRUBUN MEYVE VEREN AĞACI TAŞLAMASI

Delege seçimlerinin, “Türkiye’deki 764 Ziraat Odası gibi her dört yılda bir Aralık ayında yapıldığı”nı belirterek, “bunun baskın, erken, geç yapılması gibi bir durum”un sözkonusu olmadığının altını çizen Başkan Özdemir, 1990 yılından beri 18 yıldır Bucak Ziraat Odası’nın çeşitli kademelerinde görev yaptığını, Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını, son olarak da 8 yıldır 2 dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmekte olduğunu belirterek, “7 seçim geçirmiş Bucak Ziraat Odası’nda hiçbir seçime kara leke çalınmaması için titizlikle çalıştım. Son günlerde yaşanan olayları, küçük bir grup tarafından meyve veren ağacın taşlanması olarak görüyorum“ dedi.

ÇİĞ YEMEDİK Kİ KARNIMIZ AĞRISIN

Başkan Özdemir sözlerine, “çiğ yemedik ki karnımız ağrısın! Seçimler adil, şeffaf ve demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız” diye son verdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
31 Mart AKP için bir kumar mı? Yozlaşan meslek etiği
9 maddede Gezi eylemleri İnşaat sektörü iflasın eşiğinde
Ekonomik Ergenekonu da çökerteceğiz Bu zihniyet ancak fabrika satar, hapishane açar
ADD’ye ağır sözler: Kavaktan elma beklemek Başbuğ’dan sosyoloji dersi
Kuş cennetine pimi çekilmiş bomba Bakanın karşısına andımızla çıktılar

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.