Kurt’un hediyesini görünce dünyalar onun oldu

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, mide kanseriyle mücadele eden lise öğrencisi İrem Ayvalı’ya büyük bir sürpriz yaptı.

Burdur’da bir süredir mide kanserine karşı savaş veren lise öğrencisi İrem Ayvalı’ya AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’tan hiç beklemediği bir hediye geldi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ayvalı’ya Başkan Adayı Kurt tarafından Fenerbahçeli oyuncuların imzasının bulunduğu forma hediye edildi.

Genç Fenerbahçeliler Topluluğu Başkanı Müslüm Tapanlı ile birlikte evinde İrem Ayvalı’yı ziyarete giden AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Ayvalı ile bir süre sohbet etti. Sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Her zaman İrem kardeşinin yanında olduğunu belirten Kurt, ona taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin oyuncuları tarafından imzalanan forma hediye etti. Ayvalı, bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Kurt ve Tapanlı’ya bu güzel hediye için teşekkür etti. Ayvalı, “hayatımda aldığım en anlamlı hediyelerden birini aldım. Sayın Kurt’a ve Müslüm Tapanlı’ya hem beni ziyaret geldikleri hem de bu güzel armağanı sundukları için teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İrem kardeşimizi Genç Fenerbahçeliler Topluluğu Başkanı Müslüm Tapanlı ile birlikte ziyaret ettik. Fenerbahçeli Futbolcuların selamını ilettik ve İrem için imzaladıkları Formayı hediye ettik. Formanı giyerek gezeceğin günlere az kaldı İrem” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
Vatan Partisi Başkan Adayı Güleç Yozlaşan meslek etiği
Belediye’den 10 Ocak jesti Yerel seçimler, kent ve engelliler
Başkan Ercengiz’in kadın ordusuyla kitlesel yeni kutlaması Başkan Ercengiz’den basına yatırım turu
HDP’yle işbirliği AKP’ye en etkili seçim desteğidir İktidar nimetleri olmadan da belediye yönetilebiliyor
ABD’nin Suriye’den çekilişi karşısında kaygılananlar Kendi elektriğini kendi üreten Belediye
Say ile Özçelik arasında sosyal medya savaşları CİA ve FETÖ destekli Uygur Ayrılıkçıları Burdur’da
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.